BADYL, skoro u Ruskich można już kupić coś takiego to może i u nas się pojawi, a skoro skrzynia już opracowana pod TSI to i może do Octy też zapodadzą, wtedy nie będziesz miał dylematu :szeroki_usmiech
dzieki za podpowiedzi generalnie tak jak napisałem wczesniej - TEMAT PRZYSZŁOŚCIOWY, na razie cieszę się jazdą zswoim smoczkiem, ale niemniej jednak jeszcze raz dzięki za sugestie pozdrowinka
jak po płaskim to za bardzo nie ma co 4x4 kupować
zdecydowanie częściej wtedy będziesz korzystał z uroków skrzyni DSG
no to poczekajmy do zimy..wtedy o tym pogadamy :lol: :lol: :lol:
4x4 uber alles!
U mnie w stajni jest i DSG i 4x4 i..jednak wole to drugie... :diabelski_usmiech
moze warto poczekac, bo chlopaki na superbclubie wylapali nowosc ktora beda wprowadzac :diabelski_usmiech wiec bedzie tylko pytanie czy az tyle doplacac do auta
No niestety jak widzicie w załączonej tabelce nie ma już 4x4, tylko 4x2 przy 2,0 TDI 170 KM dla Superba I ponoć lipa z tą nowością
Za to w Occie macie 2,0 TDI o mocy aż 40 kucy!!! Toć to rakieta będzie
paweł2, w porównaniu do OIIFL to urwie
Czego nie może mieć OIIFL a ma golf
-lepsza jakość plastików
-kamera
-ledy tył i przód (w OIIFL tylko w RS)
-diody w lampce w kabinie
-kolorowy fis
-bardziej rozbudowana kiera MF
-lusterko opuszczane po wbiciu wstecznego
i tak można wymieniać....
A biały kolor zajebisty na maxa, brak dopłaty, dobrze wygląda, nie widać rys, latem się nie nagrzewa Biały golf na ledach wygląda kozacko :diabelski_usmiech
paweł2, w porównaniu do OIIFL to urwie
Czego nie może mieć OIIFL a ma golf
-lepsza jakość plastików
-kamera
-ledy tył i przód (w OIIFL tylko w RS)
-diody w lampce w kabinie
-kolorowy fis
-bardziej rozbudowana kiera MF
-lusterko opuszczane po wbiciu wstecznego
i tak można wymieniać....
A biały kolor zajebisty na maxa, brak dopłaty, dobrze wygląda, nie widać rys, latem się nie nagrzewa Biały golf na ledach wygląda kozacko :diabelski_usmiech
to w kategorii no offence wymień pls, bo pomimo świadomości iż emil to nie vw, to są wsjogadżety, pierdoły jakieś a nie o takie urwanie cyca się rozchodzi... :zlosnik:
kolor nadwozia pomijam ze względów wiadomych.... :szeroki_usmiech
bardzozlymisio napisałeś dokładnie to samo co ja bym napisał...
Pamiętam jak kupowałem B6 dla żony... sugerowałem się opiniami i tym jak ludzie narzekali.....teraz wiem że marudzili bo może 5km takim autem przejechali albo powielali bzdury...kupiłem ośkę....był to błąd!
Jak ktoś lubi zakręty czy od czasu do czasu "poczuć moc" to TYLKO 4x4+manual..kupiłem swoja 4x4 zupełnie przez przypadek i jeśli tylko będzie mnie stać to każde moje następne auto będzie 4x4...
DSG ułatwia życie...ale ja nie lubię wydawać pieniędzy na auto a awaria takiej skrzyni trochę kosztuje...
kupiłem swoja 4x4 zupełnie przez przypadek i jeśli tylko będzie mnie stać to każde moje następne auto będzie 4x4...
Bo jak ktoś spróbuje raz 4x4 to potem nie chce nic innego :diabelski_usmiech
Jak zmieniałem swojego wysłużonego Passata Syncro to też patrzyłem na auta z pędzonymi obiema osiami i mimo, że dopłata spora do Haldexa i spalanie trochę większe to uważam, że warto
bardzozlymisio, bardzo trafna i sensowna wypowiedź
tyle razy mialem sposobnośc mielić w zimie kołami, zakładać łańuchy, pchać auto/zostawiac na poboczu i podchodzić ostatnie 100m na butach że kolejne auto musi być 4x4, frajda z jazdy to inny aspekt :diabelski_usmiech
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz